Ebook 9 Strategi Pantas Peroleh Unlimite Access Rezeki

Category:

Description

Selalu takut, bimbang dan cuak tentang rezeki esok hari? Entah cukup atau tak.

Lepas tu :
+ Ada hutang kereta dan rumah kena bayar setiap bulan.
+ Belanja makan hari-hari pun kena fikir. 
+ Hampir putus asa dalam perbaiki tahap rezeki sendiri.
+ Takut nak spend untuk keluarga sebab overthinking nak cedok duit kat mana.

Dan macam-macam 101 masalah rezeki yang berlambak. Bukan tu je, boleh kata setiap hari nangis sebab asyik fikir kerja Tuhan.

Solat dah, doa dah tetapi dalam hati masih persoalkan “Allah bagi rezeki lebih tak kat aku?” Beramal tetapi tak yakin.

Adakah Anda orangnya? Yang alami semua perkara di atas?

If the answer is yes, trust me you are not alone. Sebab itulah diri I yang sebelum ni.

Yang banyak nangis, banyak fikir, banyak salahkan keadaan dan selalu question kenapa aku tak dapat rezeki melimpah dan berkat macam orang lain?

End up diri stuck, susah keluar dari masalah rezeki dan diri dipenuhi dengan emosi negatif sampai ia menyebabkan rezeki makin sempit.

Persoalannya…

 Adakah Anda miliki impian untuk peroleh rezeki duit yang banyak dan berkat?

 Adakah Anda mahu tenang, happy dan tetap positif dalam apa jua keadaan?

 Adakah Anda ingin bebas hutang dan diri dapat jadi magnet rezeki yang menarik lebih banyak rezeki melimpah datang?

 Adakah Anda nak keluar dari tahap rezeki yang biasa-biasa ke arah keajaiban rezeki yang lagi luar biasa?

Jika jawapannya adalah ya, then this ebook is special for you.
===========

Dalam ebook 9 Strategi Pantas Peroleh Unlimited Access Rezeki, I dedahkan “The Real Secret Formula” bagaimana Anda boleh bertindak buat first step untuk jemput potensi rezeki yang tak terbatas.

So, apa yang Anda dapat belajar dari Ebook ni?

◉ Ketahui apa dia 7 perkara yang menyebabkan orang yang berjaya access potensi rezeki berbeza dengan orang biasa-biasa. Dan Anda juga boleh praktikkannya (page 3).

◉ 5 punca utama yang menyebabkan rezeki terhambat nak datang. Kena settlekan dulu 5 punca ni, barulah rezeki yang diinginkan senanh datang (page 15).

◉ Bagaimana bina fokus untuk jemput rezeki duit? Temui jawapan kenapa ada orang dah lama doa minta rezeki melimpah tetapi masih belum dapat rezeki duit yang banyak (page 23).

◉ 6 formula yang terbukti dapat langsaikan hutang. Juga diceritakan real case study bagaimana ibu kepada penulis dapat selesaikan hutang kereta RM61,000 dalam masa 4 tahun 6 bulan (page 34).

◉ Dah usaha segala macam, dah beramal, tetapi belum berhasil. Apa lagi yang boleh dibuat? Dapatkan jawapannya di page 43.

Dan banyak lagi yang I tak tersenarai di sini.
==========

Hinggakan kata Nadhirah Yusof yang merupakn staff DRB Hicom…

“Alhamdulillah, impak baca ebook ni, sekarang saya dah mula istighfar setiap hari, jaga solat awal waktu dan jaga diri dari buat dosa. Diri pun lebih tenang dan positif sebab dah tahu apa itu rezeki sebenarnya dan amalan untuk tarik rezeki.”

Ini baru sorang. Ada few lagi yang juga mula rasai keajaiban rezeki dalam hidup mereka.

Jika mereka yang dah baca pun boleh APPLY DENGAN MUDAH dan DAPAT RESULT, maka Anda pun boleh. Of course, dengan izin-Nya.

Bayangkan lepas you baca ebook ni, you dapat praktis ilmunya dan rezeki yang you inginkan mengalir masuk dengan mudah dalam masa 30 hari dari sekarang.

Bukan setakat tu je. You rasa walau apa jua keadaan yang datang, you tetap happy dan tenang. Sebab you yakin Allah pasti dah sediakan dan makbulkan rezeki yang you minta kat Dia.

(Visited 11 times, 1 visits today)
error: Content is protected !!