Why I become JTT Ambassador/ Kenapa saya Jadi Duta Jamu Tun Teja

#KisahSayaBersamaJTT

Kisah saya bersama JTT

Rupanya bila throwback balik,

2017 lagi mamahadiy start berkenalan,

consume ‘jamu on the go’ jamu tun teja.

(flashback) Masa kena hantar depan pagar tu jamu tun teja,

wow juga la terpesona sebab nice packaging, kaler pun cantik.

Masa tu beli sebab…menyusukan anak (dua-dua still breastfeed alhamdulilah),menyusukan anak bukan perkara mudah,

masalah ibu menyusu akan cepat penat dan cepat lapar.

syukur serasi dengan Jamu tun teja dan

pada masa tu berat badan maintain hehe

Alhamdulillah abis kan 1 Kotak jamu tun teja tu,

memang rasa sangat perubahan,

lebih bertenaga dan bole control makan sepanjang breasfeed anak,

dan yang best sakit tumit hilang, masalah penghadaman lancar.

(bukti tau 2017 saya minum JTT hehe)

Tapi tulah…tidak konsisten ….

Tahun berganti tahun,

lepas da try bermacam-macam produk jamu jamuan,

dari yang minum jenis air, jenis bancuh, jenis serbuk, jenis coffee,

jenis choc,…

Akhirnya..

Masa pkp 2020 ni la menemukan saya balik dengan jamu tun teja ni,

Masa start awal-awal pkp tahun ni,
hormon sangat la tidak stabil,

tiba-tiba kulit muka naik tu pigmentasi hitam sangat ketara,

dan selalu kembung perut sebab stress dan penat kali ya, hehe.

So, dipendekan cerita,
Saya kembali pilih consume jamu tun teja ni,

sebab nampak banyak feedback lalu lalang di facebook.
lepas berapa bulan kemudian consume..
kebetulan nampak mader nija momstercantik post pasal ambassador..

terus wasap tanya…

Tapi Lepas tanya..terus sibuk lupa mau bankin

Lepas 4 hari baru cari si nija balik

dan akhirnya bermulalah journey sebagai pengguna dan ambassador.

Begitulah alkisahnya….

setelah be berapa tahun, danย  berapa hari.. Lama juga datang seru mau jadi ambassador JTT ni.

alhamduliilah, its never late to start again from zero,
Semua tepat pada masanya…

tersangat suka dengan produk ni.
Guna sendiri dan decided jadi duta untuk sharing manfaatnya.

InsyaAllah jana income untuk #berimanfaat #memberikeranabahagia

#zakatbanyak dan untuk #tabungrumah

Kalau mau try produk jamu Tun Teja terus ingat mamahadiy ya,

mau buat bisnes atau tambah bisnes jamu tun teja ni platform terbaik,

mau tahu kenapa terbaik? jom pm mamahadiy.

Tq semua yang sudi baca sampai habis kisah saya bersama JTT,

terima kasi for endless support my small bisnes ,

doakan perjalanan mamahadiy dengan JTT, begitu juga semua team kaizentunteja beroleh keredhaanNya

dan beroleh kejayaan besar yang tidak disangka-sangka. Aamiin.

 

Moga Allah luas kan rezeki kalian seluas langit dan lautan.aamiin.

Mamahadiy (leader KaizenTunteja)

In love with JTT

selepas konsiten guna selama 3 bulan,

2 kotak setengah jamu tun teja dan pakai gingseng herbal soap,

plus jumpa skincare yang serasi,

alhamdulillah kulit muka banyak sangat perubahan,

belum pololes tapi syukur la ada la

sikit_sikit… ๐Ÿ™‚

dalam-dalam banyak produk jamu tun teja semua best,

tapi yang paling suka feminime wash herbal JTT…

sangat suggest untuk kamuorang try sendiri ya ๐Ÿ˜‰

error: Content is protected !!